Poklonite jedinstveno kulinarsko iskustvo

Iznenadite prijatelja ili voljenu osobu nezaboravnim poklonom – jedinstvenim kulinarskim iskustvom u jednom od odabranih Dineout restorana. Darovnu karticu jednostavno je iskoristiti za rezervaciju u više od 300 restorana navedenih na platformi. Najbolje od svega – korisnik odlučuje kada i gdje će je iskoristiti!

Darovne kartice također su kreativan način da zahvalite poslovnim partnerima ili izmamite osmijeh na lica svojih zaposlenika nagrađujući ih za sjajan rad!


Najčešća pitanja

1

Koliko vrijede Darovne kartice?

Darovne kartice imaju rok valjanosti 12 mjeseci od datuma izdavanja.

2

Želim naručiti tiskanu Darovnu karticu. Koliko traje dostava?

Potrudit ćemo se obraditi vašu narudžbu što je brže moguće. Ovisno o vašoj lokaciji dostava traje između 3 i 5 radnih dana. Dostavlja poczta polske .

3

Upisao sam pogrešan e-mail prilikom naručivanja Darovne kartice za ispis kod kuće i nisam je primio. Možete li mi je opet poslati?

Darovna kartica može se ponovno izdati samo ako nije već iskorištena. Za dodatne informacije obratite nam se @ +359 87 867 1100

4

Dobio sam Darovnu karticu - mogu li je dati nekom drugom?

Prije aktivacije: i elektroničke i tiskane kopije Darovne kartice možete promijeniti vlasnike bez ograničenja, ali to ne produljuje datum isteka Darovne kartice. Nakon aktivacije: Darovnu karticu može iskoristiti samo Dineout račun na kojem je aktivirana.

5

Mogu li zamijeniti Darovnu karticu za njezinu protuvrijednost u gotovini?

Ne. Vrijednost Darovne kartice može se odbiti od računa u restoranu ili je možete iskoristiti kao sredstvo plaćanja prilikom rezervacija posebnih događanja (uključujući degustacijske menije) uz mogućnost plaćanja unaprijed. Imajte na umu: moguća su ograničenja prilikom rezerviranja vremenski ograničenih događaja.

6

Kako iskoristiti Darovnu karticu za standardnu rezervaciju?

Da biste iskoristili Darovnu karticu, morate se prijaviti u našu besplatnu aplikaciju i aktivirati je na svom računu ili otići na web-stranicu Dineout.

7

Mogu li iskoristiti više Darovnih kartica istovremeno?

Ne, Darovne kartice mogu se iskoristiti samo jedna po jedna.

8

Što ako je moj račun u restoranu niži od vrijednosti Darovne kartice?

U tom slučaju nećete dobiti povrat razlike. Svaka Darovna kartica može se iskoristiti samo za jednu rezervaciju.

9

Rezervirao sam pomoću Darovne kartice, ali želim otkazati - što u tom slučaju?

Ako unaprijed otkažete rezervaciju, Darovna kartica bit će vraćena na vaš Dineout račun i možete je iskoristiti za sljedeću rezervaciju. Ako ne otkažete rezervaciju, a restoran prijavi vaše nepojavljivanje Darovna kartica smatrat će se iskorištenom i njezina se vrijednost ne može vratiti.